2 - 1
Fuld Tid

Kamp referat

Holbæk vs FC Roskilde 03102004

Lokalopgøret på Holbæk Stadion fik et kedelig resultat set med FCR øjne. Men FCR havde stor ære af kampen mod et af divisionens absolutte tophold.
Kampen startede lidt blødt, hvor begge mandskaber var ude på at se hinanden lidt an. Mod slutningen af halvlegen kom der lidt mere nerve over spillet og mere bid i tacklingerne. FCR havde bolden meget midt på banen, men det var Holbæk, der var farligst foran mål. Således havde Holbæks Malaviske landsholdsspiller Clement Kafwafwa bolden i nettet kort før pausen men blev korrekt underkendt for offside. FCR var tættest på i en situation, hvor Kim Christensen får prikket bolden forbi Holbæks målmand efter en lang fremlægning, men hvor den efterfølgende afslutning fra en spids vinkel triller forbi kassen.

2. halvleg starter, hvor 1. sluttede med høj intensitet. Efter kun et par minutter står Holbæks Clement Kafwafwa pludselig fri efter en klumpspils situation i FCRs straffesparksfelt og kan uden problemer bringe Holbæk foran 1-0.

2. havleg udvikler sig uhyre jævnbyrdigt, men kaster ikke de store målchancer af sig før den hæsblæsende afslutning.

I det 83. min. fosøger FCR med en lang fremlægning, som Martin Sommer forsøger at få kontrol over, samtidig med at en Holbæk spiller går voldsomt i ryggen på ham. Men i stedet for at der bliver fløjtet for straffe til Sommer, får bolden lov at trille ud til Michael Jørgensen, der fra 20 m. kanonerer bolden i nettet via stolpen – dagens detalje.

Stor jubel blandt Roskilde spillerne og de vel 100 medrejsende fans.

Men i stedet for at tage sig til takke med 1-1 pressede Holbæk spillet frem og så sent som i 87 min. får FCR forsvaret ikke sparket væk, og altid farlige Kaan Metin smutter imellem og prikker bolden i mål til sejrsmålet.

Ærgeligt for FCR, men FCR havde meget stor ære af kampen. FCR havde i store perioder styring over spillet ude på banen, men fik ikke de store chancer, der kunne retfærdiggøre sejren.

Sejr til Holbæk på en smule mere skarphed i afgørende situationer, men igen spillede FCR lige op med en af divisionens favoritter.

Detaljer

Dato Time Liga Sæson Fuld Tid Tilskuere
31/10/2004 13:00 2.division 2004-05 90' 849

Stadion

SuRi Park
Borgmestergårdsvej 11A, 4300 Holbæk, Denmark

Resultater

Klub1. HalvlegMålResultat
Holbæk BI02Vundet
FC Roskilde01Tabt

Holbæk BI

FC Roskilde

Lars Bjerring Målmand
Brian Nyegaard Midterforsvar/Back
Claus Brandt Midterforsvar
Jannick Larsen Midterforsvar
Morten Pedersen Midtbane
Martin Sommer Angriber
Morten Nielsen Angriber
Jonas Andersen Angriber/Kant
Martin Dybdahl Forsvar/Back
Tim Franklev Midterforsvar/Back
Anders Kruse Angriber/Kant
Michael Jørgensen Midtbane
Kim Christensen Midtbane
Christian Madsen Angriber

Træner: Lars B. Nielsen

Mål
0
0
Assists
0
0
Gule Kort
0
0
Røde Kort
0
0

Dommer

Dommer
Claus Høegh-Jensen