4 - 3
Fuld Tid

Kamp referat

Lyngby vs FC Roskilde 14-11-2004

Efterårets sidste 2. div. kamp gav desværre også det tredje nederlag på stribe til FCR. Et resultatmæssigt hæderligt nederlag til en af divisionens favoritter dækker over at FCR i store dele af midten af kampen konstant var et par skridt bagud. Især forsvaret var mærket af et par afbud. Starten på kampen var meget lige med få chancer. Efter 16 min havde FCR et par skud ved Anders Kruse og Kim Christensen, der blev blokeret. Den sidste blokade trillede ud til Morten “P”, der fra kanten af feltet hamrede bolden ind i kassen.

Herefter overtog Lyngby og man fik helt fortjent to mål inden pausen i situationer, hvor FCR forsvaret var noget passivt, og hvor man ved det andet mål mente at linjedommeren var noget hurtig med at vinke bolden over stregen – var den inde, da Lars fik blokeret????

Lyngby fortsatte efter pausen med at dominere og bragte sig foran både 3-1 og 4-1 i første halvdel af halvlegen, hvor FCR hele tiden forekom at være et skridt bagefter og ikke rigtig kunne få slået Lyngbys spil i stykker.

Men bedst som det så værst ud sparkede Jonas Andersen et langskud op i trekanten til 4-2 og nyt håb for de ganske mange FCR-supportere. Først i overtiden gav Lyngby dog plads til yderligere en reducering, da det var Martin Sommers tur til at score et flot langskudsmål.

FCR lavede i denne kamp tre flotte mål, men Lyngby lavede 4, hvor man arbejdede sig igennem et FCR forsvar, der ikke helt ramte dagen.

Ca. 100 medrejsende FCR-suppportere gjorde dagen ganske festlig på Lyngby Stadion. Der er for alvor ved at opstå en supporterkultur, der også gør sig gældende på udebane. Det lover godt for forårets kampe.

Nu går FCR så i vinterhi kampmæssigt, men forberedelserne til forårets kampe starter allerede nu på forskellig vis.

På gensyn i ørnereden og på udebane i 2005.