Næstved boldklub vs FC Roskilde 21-01-2023

1 - 2
Fuld Tid

Kamp referat

I dag spillede FC Roskilde årets første testkamp. Turen gik til Maglemølle Hallen i Næstved, hvor top 3-holdet fra NordicBet Ligaen tog i mod. Det endte med en absolut godkendt 1-2 sejr til de lyseblå.

Kampen blev spillet i et fint tempo, så gutterne fik både nogle værdifulde meter og noget tempo i benene.

Begge hold skiftede en del ud i pausen, hvilket viste sig at give Næstved lidt større udfordringer end FC Roskilde.

I 1. halvleg stod der Næstved på det meste – de spillede hurtigt kombinationsspil og lagde et hårdt pres. Det var dog ikke fordi de producerede mange store chancer.

Hjemmeholdet bragte sig foran, da der korrekt blev fløjtet for “hands” i straffesparksfeltet. Tidligere FCR-spiller, Souheib Dhaflaoui scorede sikkert fra 11 meter-pletten, uden chance for vores nytilkomne keeper, Marco Brylov.

Inden pausen begyndte FC Roskilde at vise tænder, og fik udlignet til 1-1. Et frispark bliver sendt mod mål fra højre side – tidligere FCR-kepper, Nicklas Dannevang, måtte give en retur – Monday var klar og bankede bolden i mål via overliggeren.

I 2. halvleg fik FC Roskilde langt bedre fat i spillet og havde i store periode klart overtaget. Sejrsmålet blev sat ind af unge Mads Skøtt, der igen imponerede og viste gode aktioner med et stort overblik og et dejligt fighter-hjerte. Det var et rigtigt “energi-mål” – han afsluttede en gang – bolden blev blokeret – han kom i høj fart og snuppede bolden igen – trak ud i højre side og sendte bolden i mål via stolpen i modsatte side. Stærkt aktion!

Start 11’eren: Brylov, Solongo, Juul, Hermansen, Montell (C), Qvarnstrøm, Skøtt, Holden, Monday, Riisgaard, Baskaya.

Bænk: Wedege, Brodersen, Martinsen, Karoli, Minshall, Voie-Andersen, Juel-Nielsen, Trkulja.