fcr-nfc

Kamp referat

Nykøbing FC vs FC Roskilde 09-08-2017

Runde 1.

Solen skinnede over Roskilde Idrætspark og det hele summede af fodbold. FC Roskildes udvalgte var klar til at spille 1. runde i DBU Pokalen – og de var klar til at vise, at den point-fattige start i NordicBet LIGA “skulle være løgn”. Nu skulle der andre boller på suppen.

Kampen startede med FCR i téten, og det fortsatte sådan set også, efter den lange kampstop i starten af kampen. Der var chancer til begge sider, uden at man egentlig syntes, at det hele var ved at koge over.

Man sad hele tiden og ventede på, at “De lyseblå” fik held i sprøjten til at få hul på bylden. Men igen i dag manglede lige det sidste held og den sidste skarphed i de afgørende situationer. Mange på tribunen talte om, at det lignede en kamp, der skulle ud i overtid – men som trold af en æske dukkede matchvinder Jacon Bonde op og afgjorde kampen til gæsternes fordel.

Højdepunkter:

7′ – Stikning i dybden – Lindberg stikker af, men vinklen bliver lidt spids – han afslutter fladt, men bolden smutter lige forbi modsatte stolpe.

8′ – Kampen stoppes midlertidigt, da den ene linjedommer må trække sig med en skade. FC Roskildes egen Patrick Werther, der til daglig arbejder med sociale medier – og har dommeruddannelsen – klædte om og overtog posten.

Kl. 18:58 fortsatte kampen….

14′ – FCR afslutter af flere omgang – sidste mand er Morten Nielsen der tackles til hjørnespark

43′ – Morten Nielsen får en stikning i dybden – han tager den fint med sig og afslutter, men igen sniger bolden sig forbi modsatte stolpe.

PAUSE

51′ – Friløber til NFC. Frederik Vang må langt ud og klare med en fodparade.

59′ – Gehrt arbejde flot på kanten – han bryder igennem og slår den fladt tilbage i feltet – her kommer Lissau frem og first timer bolden mod mål – men desværre også over mål.

61′ – NFC’s Sigurd Schøndorf kommer til afslutning, men den bliver uden power og Vang tager sig af den uden problemer.

68′ – Koks i FCR-forsvaret – Jan Berner dukker op og sparker på stolpen fra en spids vinkel.

71′ – Lissau igen i aktion – denne gang slår han et indlæg fra ventrekanten, der bliver til en afslutning og som er ved at overrumple Sebastian Olsen i NFC-målet.

75′ – Flot opspil i højre side – Gehrt slåt et indlæg til Lindberg, der med en retningsbestemt tæmning flot tager den med sig og afslutter på mål – målmanden klarer dog flot.

79′ – Hjørnespark til NFC – bolden bankes ind i feltet, og imellem venner og fjender dukker Jacob Bonde op, og header bolden i netmaskerne.

92′ – FC Roskilde får et dobbelttilbud – først Gehrt, der bliver tacklet, g derefter Lindberg, der forsøger sig med en stiv “tåhyler” me over mål.

94′ – Energifyldt hovedstød fra Andreas Hermansen, men målmanden får lige akkurat slået bolden på overliggeren og ud til hjørnespark.

Et ærgerligt nederlag, som ikke var fortjent, når man tager chancerne i betragtning. Men omvendt handler fodbold jo om at få sendt bolden i kassen – og den del lykkedes ikke for hjemmeholdet i dag, til trods for flere god tilbud. Dermed blev 1. runde endestationen i dette års pokalturnering.

Nu kan FC Roskilde koncentrere sig om NordicBet LIGA’en – og her skal gutterne i kamp igen på søndag, når Skive gæster Roskilde Idrætspark. Til trods for den beskedne pointhøst håber vi på mange supportere på lægterne – holdet har brug for det mere end nogensinde. Vi skal have “vendt bøtten” og gang i målscoringerne.