Fuld Tid

Kamp referat

Efter søndagens flotte præstation mod Nykøbing FC gik turen denne gang til rækkens nummer 3, Vejle Boldklub, som bød velkommen på deres flotte Vejle Stadion.

Kampen blev vist på TV3 Sport.

FC Roskilde spillede rigtig godt i 1. halvlegs første 40 minutter, og tilspillede sig flere store tilbud, som på en god dag går i kassen. Men kort før pausefløjt svigtede koncentrationen en enkelt gang. Det straffede hjemmeholdets anfører, Jacob Schoop, ubarmhjertigt, og Vejle kunne derfor gå til pause-théen med en 1-0 føring.

Finnur måtte lade sig udskifte før pausen med en skade.

Som 2. halvleg skred frem overtog Vejle spillet mere og mere og producerede flere gode tilbud: FC Roskilde kom dog også et par gange frem, men blev aldrig rigtig farlige. Hjemmeholdet scorede også en enkelt gang i 2. halvleg ved indskiftede Diego Montiel. Set over hele kampen var Vejle det bedste hold og man kan ikke sige noget til sejren.

FC Roskilde faldt med støvlerne på, kæmpede bravt og havde bestemt også stor ære af kampen.

Højdepunkter:

9′ – Robert banker et langskud over mål efter fint opspil.

12′ – Lang bold fra Kyle til Younes – han snyder sin markering og afslutter flot ved nærmeste stolpe, men keeper, Indy Groothuizen, redder for Vejle.

42′ – Vejle bryder igennem i FC Roskildes højre side – bolden sendes på tværs, men bliver banket over mål.

44′ – Finnbogason splitter FC Roskilde-forsvaret med en dyb aflevering. Bolden lander hos Jacob Schoop, der via modsatte stolpe lige akkurat får skubbet bolden over måstregen. Ærgerligt mål at måtte indkassere så kort før tid.

Pause

61′ – Vejle har en farlig afslutning – Kyle kaster sig frygtløs ind i bolden, der efterfølgende samles op af Frederik Vang.

66′ – Vejles Sergiy Gryn spilles fri af Finnbogason, men overplacerer afslutningen.

79′ – FCR bliver “spillet tynde” i venstre side – bolden sendes ind foran mål, hvor Diego Montiel fladt banker bolden i kassen uden chance for Vang.

86′ – Vejles Lucas Jensen afslutter farligt, og Vang må ud i fuld længde for at redde.

4 minutters tillægstid.