Fuld Tid

Kamp referat

Viborg vs FC Roskilde 16-09-2018

Det var top mod bund, da Lønstrup og Bredal fik debut for FC Roskilde.

Man kunne nu ikke se det på spil, chancer og fightervilje, at det var top mod bund. Og som det ofte kendetegner et hold, der ikke har tur i den, og dermed ligger i den tunge ende af tabellen, var det “stolpe ud” for De lysblå, der i dag spillede i det nye helt sorte PUMA-udebanetøj. Endda hele to gange – begge gange var det Nøhr, der var på spil.

Der var en fin attitude hos Ørnene og gutterne forsøgte at følge den lagte “gameplan” – det så alt i alt rigtig fornuftigt ud. Pausestillingen var 1-1, men ingen kunne have rynket på næsen, hvis FC Roskilde havde ført med en pind eller to på det tidspunkt.

Fem ærgerlige minutter i 2. halvleg var desværre nok til, at Viborg kom på 3-1. Her viste FCR dog, at i stedet for at gå ned med flaget, hev gutterne sig op ved nakkehårene, og fortsatte deres spil. Det var dejligt at se. Der gik heller ikke længe før Emil Nielsen kan sende bolden i netmaskerne til 3-2. Her var kun spillet 58 minutter.

Herfra bølger kampen frem og tilbage, men der bliver ikke scoret yderligere. FCR måtte acceptere et 3-2 nederlag, men for pokker, hvor havde det dog været både rart og helt fortjent, hvis FCR kunne tage det ene point med hjem fra Viborg.

Højdepunkter:

9′ – VFF sender et indlæg hårdt ind fra højre – Bonde header foran Gundelach med ned i jorden og over mål.

15′ – Mikkel Nøhr dribler ind i banen – sætter 3-4 mand og afslutter fladt med stolpen redder for hjemmeholdet. Super fin aktion af Nøhr, der viste mange fine ting i dag og viste, at han er tilbage fra sin skade i stærk form.

22′ – FCR bringer sig foran 0-1. Direkte frispark fra Mikkel Nøhr, der suser hele vejen ind imellem venner og fjender og snyder keeperen – bolden går ind ved modsatte stolpe.

27′ – Igen direkte frispark til FCR – Nøhr er igen ved at overraske målmand Ingvar Jónsson, der dog får skubbet bolden til hjørnespark.

37′ – Indlæg fra venstre – Jeppe Grønning trykker af – Superredning af Schram.

38′ – Indlæg igen fra venstre – Schram går desværre fejl af bolden og FCR laver selvmål og laver dermed balance i regnskabet.

39 – Nøhr viser igen høj klasse – laver tunnel på sin direkte modstander og lopper så bolden over den fremstormende keeper – igen rammer bolden stolpen.

44 – Viborgs Christian Moses afslutter fladt – men lige forbi mål. Shcram følger den til dørs og har styr på den.

Pause

49′ – Mikkel Knudsen får bolden uden for feltet, men venstre inderside drejer han ind helt ude ved stolpen til 2-1. Han fik lidt for meget tid, da FCR defensiven var lidt for passive.

54′ – Viborg bryder igennem i venstre side efter et FCR boldtab – et flot cut back til Nicklas Røjlkjær, der ubesværet kan sende bolden i netmaskerne til 3-1. Her kunne FCR været knækket – men ikke denne gang. Der blev kæmpet videre og den reaktion var rigtig flot.

58′ – Viborg kan ikke rigtig komme ud af deres forsvarszone – Thygesen erobrer bolden, der springer hen til Emil Nielsen, der omringet af et par Viborgspillere får sparket bolden i kassen til 3-2.

73′ – Emil holder fast i bolden i venstre side – sender den ind til Nøhr ved feltet – han vrider sig fri og afslutter højt, men keeperen bokser til hjørnespark.

85′ – Nøhr samler bolden op efter klumpspil i feltet – han slår en flad hård inderside, bolden rettes af og sniger sig lige uden om modsatte stolpe. En udligning havde absolut været fortjent.

5 minutters tillægstid.

FC Roskilde fightede til sidste dommerfløj, men tiden løb ud og Ørnene måtte se i øjnene, at det var lige ved og næsten i dag. Men der er mange positivie ting at arbejde videre med for Lønstrup & co.