hbkøge-fcr

HB Køge vs FC Roskilde 11-10-2017

HB Køge vs FC Roskilde 11-10-2017

Efter 10 dages “pause” siden seneste kamp, skulle FC Roskilde vise, at de kunne fortsætte de gode takter, som holdet har vist efter Rasmus Monnerup igen har taget styrepinden.

På den regnvåde bane spillede holdene en lige 1. halvleg, med en overvægt i chancer til hjemmeholdet, men i 2. halvleg var FC Roskilde klart bedst – og set over hele kampen var 1-3 sejren til FC Roskilde helt i orden.

FC Roskilde spillede en dejlig positiv og offensiv gang fodbold, og kæderne hang god sammen, så der ikke var så meget plads at spille på, for HB Køges ellers dygtige midtbanefolk.

Højdepunkter:

11′ – Mark Gundelach snyder Mouritsen, der oversatser i jagten på bolden. Gundelach afslutter knaldhårdt på stolpen. Bolden springer i spil igen og faren driver over,

19′ – Mouritsen har tilkæmpet sig et hjørnespark. Han sparker selv , bolden bliver sendt ind i feltet, hvor målmand Andreas Hansen går fejl af bolden, der lander i feltet. Mathias Gehrt har læst situationen, så han går til bolden og sparker den ind i netmaskerne. Gehrt spillede i øvrigt en rigtig god kamp, hvor han med hurtige ben ofte fik drevet bolden frem i banen og var dermed med til at lægge tryk på HB Køge.

23′ – Stenderup er tæt på at lave selvmål, da han retter et hårdt fladt skud af, men Schram reagerer hurtigt og klarer situationen med en flot aktion.

25′ – HBK slår et indlæg ind i feltet. Martin Koch har gemt sig bag Richter, der ikke når at reagere – Koch header helt fri, men lige forbi målet.

29′ – Henrik Madsen opsnapper en bold uden for feltet og banker til bolden. Den lander i nettaget.

45’+ – Valon afslutter ude fra – men udem nok power til at drille målmanden i HBK-målet.

PAUSE

46′ – HBK sender bolden i feltet, hvor en alt for fri Martin Koch står klar til at modtage den. Her svigter den farlige striker ikke og udligningen er en realitet. HB Køge kom bedst ud efter pausen og FC Roskilde fik nøjagtigt den skrækstart på 2. halvleg som de absolut ikke måtte få.

52′ – FC Roskilde viste stærk moral og ville ikke lade sig kue – Morten Nielsen afslutter fladt, men bolden rettes af og giver hjørnespark. I samme minut er Nielsen igen på spil, men afslutningen bliver desværre lige på målmanden.

54′ – Mere tryk på hjemmeholdet – Denne gang er det Simon Richter, der får en stor chance foran mål, men han afslutter højt på målmanden, der griber ham ud.

57′ – FC Roskilde bringer sig foran 1-2. Igen er det Simon Richter, der er på spil. Gæsterne fastholder bolden på den sidste tredjedel af banen – bolden kommer ud i venstre side til Mouritsen, der trykker et hårdt fladt indlæg. Bolden suser i høj fart til modsatte stolpe, hvor Richter med sublim teknik tømmer bolden med “kattepoten”, for derefter at smaske den ind helt oppe under overliggeren. En sand lækkerbisken

60′ – Igen viser FC Roskilde fine offensive takter. Robert driver bolden frem – ud til Morten Nielsen – tilbage til Robert, der afslutter hårdt, men desværre i sidenettet.

63′ – Mouritsen får masser af tid, så han afslutter i kanten af feltet – bolden sniger sig lige akkurat forbi modsatte stolpe.

71′ – Morten Nielsen lukker kampen med sin flotte energi-scoring til 1-3. Stenderup sender en fin lang bold afsted – Nielsen er alene med bomstærke Jean-Claude Bozga og de glider ned og tackler. Morten vinder den og er hurtigst oppe på benene igen. Han tager bolden til sig og styrter mod mål. Såden en chance lader “FCR-målræven” ikke gå fra sig og han scorer sikkert.

89′ – I kampens døende minutter får Bozga en hovedstødschance, men Schram redder fornemt.

Det var en utrolig vigtig sejr – de tre point er tiltrængt, der blev virkelig tanket selvtillid og gutterne viste mange gode ting, der viste os alle, at holdet er på rette vej.

Og så er en sejr over ærkerivalerne fra HB Køge, som vi ofte har så store problemer med, bare altid ekstra tilfredsstillende, da der er lidt ekstra ære på spil i den slags kampe.

1 - 3
Fuld Tid

Herfølge Boldklub vs FC Roskilde

5 - 0
Fuld Tid