hif-fcr

Hvidovre vs FC Roskilde 26-7-2020

Hvidovre vs FC Roskilde 26-7-2020

NordicBet LIGA’en blev i går afsluttet med afvikling af alle kampe på samme tid. Op- og nedrykningerne var dog allerede afgjort (Vejle rykker op i Superligaen, Næstved, FC Roskilde og Nykøbing FC rykker ned i 2. division).

For FC Roskilde var dagens modstander Hvidovre, der tog i mod på deres fantastisk flotte græstæppe.

Det blev ikke den seværdige kamp, man kunne håbe på. Den blev præget af personlige fejl, og flere spillere på begge hold så lidt trætte ud. Turneringen har også været lang og intens, grundet Coronaned lukningen, så det er forståeligt nok.

Cheftræner Martin Jungsgaard “piskede” ellers gutterne frem, og dirigerede for at tingene skulle lykkes, men det var desværre ikke nok. Så det endte med 0-0.

Det var to trætte mandskaber. der gik på sommerferie.

Planlægningen af næste sæson i 2. division er allerede gået i gang, og vi vil løbende informere, efterhånden som den kommende trup bliver sat sammen.

 

Højdepunkter:

8′: HIF sender hjørnespark ind i feltet, der heades på mål, hvor Vang er hurtig på stregen – riposten bankes over mål.

28′: HIF sender indlæg fra venstre side – Lirim Quamili afslutter forbi mål med et flot saksespark.

34′: FCR i flot omstilling – Monday har bolden midt på banen og sætter fart – han spiller ud til Younes, der går direkte på mål – han afslutter fra en god position, men bolden går lige forbi stolpen.

Pause

59′: Hjørnespark til HIF – Jonas Rosfeldt afslutter i sidenettet.

65′: HIF gennembrud – de kommer alene med Vang, der vinder mand-mod-mand duellen, men må lave frispark i anden omgang og må tage et gult kort.

66′: HIF banker frispark afsted – Vang bokser til hjørnespark.

69′: Fin omstilling af FCR – Mouritsen sender bolden ind til modsatte stolpen, hvor Czajkowski kommer frem til bolden, men afslutter over mål.

79′: Indskiftede Casper Grening suser frem i venstre side og afslutter hårdt mod nærmeste stolpe – HIF-keeper, Filip Djukic, må give hjørnespark.

85′: Mouritsen sender frispark i feltet fra højre side, Gudmann rykker sig fri og er meget tæt på at få en tå på bolden i fri position, men hjemmeholdet slipper med skrækken.

0 - 0
Fuld Tid
hif-fcr 25082019

Hvidovre vs FC Roskilde

Det var stegende hedt i Hvidovre og solen bagte ned på den dejlige grønsvær (der var også indlagt drikkepause halvvejs igennem hver halvleg). Det var perfekte rammer for en god gang fodbold.

Det var samtidig en lidt speciel kamp, for ud over Christian Iversen, der tidligere har stået i spidsen for Hvidovre IF, så var der en del spillere på Hvidovres hold, der tidligere har spillet i den lyseblå FC Roskilde – Daniel Stenderup, Morten “Skrappe” Nielsen, Oscar Buch, Mikkel Nøhr, Lasse Brandt Hansen og kaptajn, Mike Mortensen. Den slags relationer giver altid et ekstra “krydderi” til kampen.

1. halvleg stod der mest Hvidovre IF på – de havde bolden mest og sendte mange bolde i feltet, som ofte blev afvist af Daniel og Anton i midterforsvaret. Der bliver da heller ikke scoret inden pausen.

2. halvleg fortsatte, hvor 1. halvleg slap – men da stadionuret viste 53 minutter minutter kommer der hul på bylden. Agger bringer hjemmeholdet foran og så åbner kampen for alvor op, som det kan ses af højdepunkterne nedenfor.

FC Roskilde mister det ene point i overtiden, da en – diplomatisk sagt – lidt kontroversiel dommerkendelse giver straffespark til hvidovre IF. Aabech bliver matchvinder.

Højdepunkter:

6′ – FCR fint opspil i venstre side. Younes kom fri ved baglinjen og slår en fint bold på tværs – en helt fri Mileta kommer lige en postgang for sent til at kunne prikke bolden i mål.

13′ – HIF sender en bold ind i feltet fra venstre side – Kim Aabech afslutter, men bliver tacklet til hjørnespark lige i rette tid.

22′ – Frispark til FCR – bolden sendes ind forrest i feltet – Monaday tager den ned, drejer rundt og afslutter resolut. Bolden bliver rettet af, og suser derfor lige akurat forbi modsatte stolpe.

31′ – HIF stærkt gennembrud – FCR får ikke afvist, så Nicolaj Agger ender alene med Vang vinder den direkte duel.

44′ – HIF har en hurtig omstilling startet af Mikkel Nøhr, bolden ender hos Aabech, der banker bolden over mål.

Pause

47′ – FCR mister bolden, igen Magnus Fredslund spilles helt fri, men sender bolden lige forbi modsatte stolpe. På efterfølgende hjørnespark heades der på mål i en stor klump spillere – HIF appelerer for, at bolden var over stregen, men dommeren vinkede afværgende.

51′ – Fraysse sender hjørnespark ind i feltet – Mileta header, men lige forbi modsatte stolpe.

53′ – Et tilsyneladende indlæg fra det ene hjørneflag sejler ind over mål til modsatte, hvor en udækket Nikolaj Agger header bolden i mål til 1-0.

57′ – flot gennemspillet angreb af FCR – bolden ender hos Younes, der kunne vælge en bold på tværs, men skyder selv fra en lidt spids vinkel. HIF-keeper, Filip Djukic, klarer med en parade.

60′ – Souheib Dhaflaoui udligner til 1-1. En fin lang bold sendes frem til Monday, der tager den til dig – vender og spiller Dhaflaoui fri – han svigter ikke alene med keeperen.

63′ – Flot opspil – bolden skifter side og ender i højre side hos Dawda, der slår et fint indlæg. Monday header dog forbi mål.

64′ – HIF er arlige igen. Aabech sender en blød bold ind foran mål – der er dog ingen HIF-spillere på plads.

67′ – HIF sender et frispark ind foran mål langs jorden fra højre side – Agger kommer forrest og han bringer HIF foran 2-1.

88′ – Indskiftede Lucas Rejnhold Steen trækker ind i banen fra venstre side – med “det kolde” højreben sparker han bolden i netmaskerne ved modsatte stolpe. Hvidovre-keeperen så ud til at blive lidt overrasket af skudet, men en fantastisk dejlig udligning til 2-2.

92′ – Agger snyder FCR forsvaret og kommer alene med Vang – Vang kaster sig uimodståeligt ned og redder – Agger går i jorden med krampe.

93′ – Langt inde i overtiden er heldet og dommeren ikke med FC Roskilde. Bolden sparkes op på armen af Lucas Rejnhold Steen (han holder armene inde foran kroppen), og dommeren peger – til stor utilfredshed for FC Roskildes spillere – på 11 meter-pletten. Aabech afgører kampen til værternes fordel, imens FC Roskildes spillere helt forståeligt er knuste.

Hvis det gamle ordsprog “modgang gør stærk” passer, så sidder der efterhånden gode “bøffer” på FC Roskildes hold.

Næste kamp venter søndag, hvor FC Fredericia kommer på besøg i Roskilde Idrætspark. FC Fredericia slog i dag topholdet Kolding IF, og lagde sig dermed selv i spidsen (Viborgs kamp er ikke færdigspillet).

Så der er lagt i kakkelovnen til endnu et brag af en fodboldkamp i Roskilde, når der fløjtes op kl. 13:45.

3 - 2
Fuld Tid
hif-fcr

Hvidovre vs FC Roskilde 17-03-2019

Hvidovre vs FC Roskilde 17-03-2019

Kæmpernes Arena i Hvidovre, og den udmærkede græsbane, var rammerne for FC Roskildes vigtige kamp for at komme væk fra sidstepladsen i NordicBet Ligaen.

Fra seneste startopstilling sad Mikkel Thygesen, Nicolai Vallys og Mikkel Nøhr Christensen ude med skader. De spillere, der overtog pladserne, viste rigtig fine takter.

Ganske som de første to kampe i foråret leverede FCR en solid 1. halvleg, og det var da også her chancerne bød sig og begge mål blev sat ind.

Stefan Hansen gjorde det onde mod sin tidligere klub, med en hurtig scoring. Emil Nielsen stod for den anden scoring.

Det meste af 2. halvleg forsvarede FCR klogt føringen, så det ikke gik som mod Fremad Amager i søndags. Hvidovre kom længere frem på banen, for at fremtvinge en reducering, men de blev aldrig farlige – det meste af spillet foregik midt på banen.

Sidst i kampen, hvor Hvidovre var ved at miste troen og nok også var blevet fysisk møre, kom FCR længere frem på banen igen og havde opløb til målchancer, men koncentrationen svigtede i de afgørende øjeblikke, og det løb ud i sandet. Det var reelt en begivenhedsløs 2. halvleg, hvilket så ud til at passe FCR godt – for “den skulle bare holdes hjem”, så de tre livsvigtige point kunne sættes ind på kontoen. Derfor heller ingen højdepunkter i 2. halvleg.

Men 1. halvleg var godt nok rigtig god. Kan vi spille sådan i begge halvlege, bør vi spille med i den modsatte ende af tabellen.

Men én ting ligger helt fast: i dag leverede gutterne en mandfolkeindsats og sejren var fortjent.

Højdepunkter:

5′ – Anders Nielsen sender hjørnespark ind i feltet, hvor Stefan Hansen dukker op og header bolden i netmaskerne. 0-1 og en super start for Ørnene.

19′ – Efter hjørnespark, igen tumult i Hvidovre-feltet – FCR har flere forsøg tæt på stregen, men HIF-forsvaret kæmper bravt for at forsvare sig, og får reddet stormen af.

22′ – HIF sender indlæg i feltet – Lazarevic header på mål, men Schram viser fin form og klarer forsøget flot.

25′ – Flot indlæg af Bruus fra højrekanten – Emil og Morten kommer lige en postgang for sent – ellers havde det været en stor chance.

33′ – Forsvarsfejl af HIF’s højre back, Emil Vatani, bolden ender hos Emil, der løber fra alle og sikkert udplacerer keep, Filip Djukic til 0-2.

36′ – Da Silva er i nærkamp, falder til jorden og tager med hånd. Dommeren peger på 11 meter-pletten. Aabech misbruger den store chance for reducering og sparker straffesparket på stolpen – bolden springer i spil igen, men mere sker der ikke.

38′ – FCR spiller flot i højre side – Da Silva driver bolden på tværs og den lander hos Anders Nielsen i en fin position, der desværre banker over mål.

42′ – HIF anfører taber bolden – Morten Nielsen snubber den og afslutter resolut – dog langt ud og bolden går lige forbi mål.

0 - 2
Fuld Tid

Hvidovre vs FCR

Runde 2.

Ordinær tid: 1-1

Forlænget spilletid: 0-1

Der måtte forlænget spilletid til, inden FC Roskilde kunne trække sig ud af pokaldramaet mod Hvidovre med en sejr. Indskiftede Lars Brøgger Hansen blev matchvinder, kort inde i den forlængede spilletid, med scoringen til 1-2.

FC Roskilde er nu videre til 3. runde og er dermed blandt de sidste 32 hold i årets DBU Pokal. I 3. runde indtræder de fire bedst placerede hold i Superligaen 2013/2014, nemlig AaB, FCK, FCM og Brøndby.

1 - 2
Fuld Tid