vendsyssel ff-fcr

Vendsyssel FF vs FC Roskilde 01-03-2020

Efter den lange vinteropstart var der i dag premiere for FC Roskilde i NordicBet Ligaen, hvor de tog hul på forårssæsonen med den svære udebane kamp mod Vendsyssel FF.

Hjemmeholdet har overvintret midt i rækken, så det ville være en flot start for FC Roskilde, hvis de kunne få point med hjem fra det nordjyske.

FC Roskilde startede fint og var meget på bolden i starten af kampen. Det kneb dog med at tilspille sig de helt oplagte målchancer. Midt i første halvleg kom hjemmeholdet mere på bolden og spillede sig til et par gode tilbud, som Vang tog sig af. De kunne dog alligevel gå til pausen på et mål scoret efter straffespark.

Hjemmeholdet kommer også på 2-0 i anden halvleg, men den sidste halve time af kampen står der FCR på det meste. Vendsyssel FF forsvarede sig godt, og til trods for, at FCR kom frem til et par gode tilbud, så manglede det sidste held i de afgørende situationer.

FCR måtte dermed vende snuden hjem til domkirkebyen uden point. De to hold spillede egentlig meget lige op med hinanden, men Vendsyssel FF var bare mere kyniske foran mål, når chancerne bød sig.

Højdepunkter:

19′ – Vang hiver klasseredning frem, da VFF-spiller bliver spillet helt fri på et tværaflevering.

23′ – Wessam Abou Ali kommer fri og afslutter farligt, men Vang er igen på plads og bokser til hjørnespark. På hjørnesparket opstår klumpspil, bolden hopper ned mellem venner og fjender, og bolden bankes på træværket og ud i spil igen.

36′ – Indlæg fra Basse – Vang halvklarer det, men laver straffe da han anden gang samler den op. Wessam Abou Ali scorer helt ude ved stolpen til stillingen 1-0.

Pause

47′ – Monday banker på mål langt ude fra – VFF-keeper, Peter Friis Jensen, må bokse væk

52′ – FCR presser på – Younes banker på mål fra venstre side af kanten af feltet – bolden har retning mod modsatte sammenføjning, men keeperen bokser væk.

53′ – Christoffer Boateng spilles fri i midten og kommer alene med Vang, der dykker ned i ham – Boateng løfter dog bolden over Vang og ind i det tomme mål til 2-0.

60′ – Flot kombinationsopspil i venstre side – Younes afslutter kompetent men tackles – bolden går til hjørnespark, der desværre ikke kaster noget af sig.

69′ – Czjakowski forsøger sig fra kanten af feltet mod sine gamle holdkammerater, men afslutningen bliver tacklet, så den mister fart og bliver ufarlig.

3 minutters tillægstid.

93′ – Fint opspil af FCR – Czajkowski afslutter, med bolden tackles væk.

Det blev altså ikke lige den start på foråret som FCR kunne ønske sig – men allerede fredag bliver der mulighed for at tage revanche, når Kolding kommer på besøg. Hvor kampen spilles ligger endnu ikke helt fast, men der skal nok blive meldt noget ud, så snart der er nyt på den front.

2 - 0
Fuld Tid

Vendsyssel FF vs FC Roskilde 05-03-2018

Der var højt humør og gode takter, da FC Roskilde lørdag drog mod Nordjylland, hvor ligaens foreløbig andenplads, Vendsyssel FF, søndag eftermiddag lagde græs til den første turneringskamp i foråret i NordicBet Ligaen for FC Roskilde.

I startopstillingen var Frederik Schram, Anders Qvist, Daniel Stenderup og Stefan Hansen valgt til bagkæden mens midtbane bestod af Simon Richter, Mikkel Thygesen, Valon Ljuti og debutanten Mark Gundelach. I forreste geled var Morten Nielsen, Mathias Gehrt og Kristian Lindberg valgt til at starte kampen. Undervejs kom både Emil Nielsen og Nicklas Halse på banen til fordel for henholdsvis Mathias Gehrt og Kristian Lindberg.

Med et stærkt udtryk lagde Ørnene godt fra land og især i de første 60 minutter af kampen, kom FC Roskilde frem til en række gode chancer. Kristian Lindberg og Morten Nielsen havde hver en række forsøg, hvor enten balancen eller det sidste touch manglede.

Sidste halvdel af anden halvleg blev en noget anden affære, da Vendsyssel FF så småt spillede sig ind i kampen. Det resulterede i en række muligheder på hurtige omstillinger, hvor indskiftede Emannuel Ogude viste koldblodig og med marginalerne på sin side af to omgange passerede Frederik Schram.

Særligt første mål var til noget debat, da en enig forsvarskæde appellerede for offside, men både linjedommerne og dagens hoveddommer, Aydin Uslu, optrådte mere sikre i deres sag end videobillederne efter kampen muligvis retfærdiggjorde.

Derved endte den første turneringskamp i det nye år med et uheldigt nederlag til topholdet fra Vendsyssel.