fcr-nfc 15-9-2019
3 - 1
Fuld Tid

Kamp referat

Efter flere kampe, hvor der lige har manglet det sidste, både held og dygtighed, skulle det i dag “være løgn” – nu skulle der bare point på kontoen. Modsatnderne var Nykøbing FC, der med fine præstationer havde placeret sig på 4. plads.

Martin “Junge” Jungsgaard stod for første gang (siden 2010) ved roret, og hvilken “debut”. Der blev fightet så englene sang, der blev spillet fodbold, så det var en fryd for øjet. Junges taktik blev fulgt og det ender med en flot sejr på 3-1.

Samtidig var kampen intens, dramatisk og yderst seværdig. “Ørnene” scorer tre mål, der var tre røde kort, en flok gule kort, chancer i begge ender og fin stemning på lægterne.

Hvad mere kan man næsten ønske sig.

FC Roskilde udstrålede spilleglæde fra start, satte sig mere eller mindre på kampen efter kort tid, og tilspillede sig adskillige chancer – og sejren kunne såmænd sagtens have været endnu større. Nykøbing FC fik en sen reducering, hvor kampen er afgjort.

Næste kamp er allerede på torsdag, hvor turen går til Vejle. Kampen er en tv-kamp.

Højdepunkter:

7′ min – Fin kombination mellem Younes og Lee – Younes afslutter dog over mål.

11′ – FC Roskilde bringer sig foran. Halse sender bolden ned i dybden til Monday der vinder nærkampen med sin direkte modstander og får bolden med sig – NFC-keeper, Jannich Storch, stormer frem og tackler – bolden triller hen til Younes Bakiz, der havde læst situationen og var smuttet med – Younes Bakiz sætter en inderside på bolden ind i det tomme mål.

16′ – FCR i hurtig omstilling – Halse driver bolden frem og sender Monday alene afsted. Han ender med at loppe bolden over en chanceløs Storch, der forgæves forsøger at dække sit mål af. 2-0.

29′ – NFC sender en dødbold i feltet fra deres venstre side, der bliver farlig. Afslutningen mangler dog lige den sidste skarphed.

31′ – Flot opspil af FCR i venstre side – bolden ender hos Philip Rejnhold, der længger bolden af til Robert, som banker på mål – bolden ender dog i nettaget.

42′ – Mouritsen løfter et frispark ind til Kyle, der går i luften og header, men desværre lige forbi mål.

Pause

47′ – Monday spilles fri og fra kanten af feltet og banker bolden i mål. Det sker dog umiddelbart sekundet efter, at der fløjtes for offside. Dommeren vurderer, at det skal takseres til et gult kort. Det er Mondays andet gule kort, og han bliver derfor sendt i bad. Nogen vil nok sige, at det gule kort var en smule hårdt dømt.

49′ – Younes i en omstilling – han får bolden med sig og sprinter over en halv banelængde med bolden klistret til fødderne – et par driblinger og spiller Robert fri, der er stukket med – Robert lopper den helt uimodståeligt over den fremstormende keeper. For 3. gange mod Storch hente bolden ud af målet.

59′ – Wagner med en nærgående afslutning, som Vang dog tager sig sikkert af.

73′ – Efter udvisning af Wilson, sparker Mouritsen det direkte frispark på overliggeren.

83′ – Lee Rochister afdribler sin markering og løfter den mod modsatte trekantssammenføjning, men desværre lige forbi.

85′ – FCR-omstilling, der ender med at Souhaib spiller Lee fri – han tager et fint træk over til venstre benet men får overplaceret boldet.

93′ – En løs chance ender hos indskiftede Mathias Kristensen, der sender bolden i netmaskerne. Ærgerligt, men det kan på ingen måde fjerne glæden ved en flot sejr og de tre tiltrængte point.