hbkøge-fcr

Kamp referat

HB Køge vs FC Roskilde 23-08-2017

I Roskilde-lejren var der stor tro på tingene, og de seneste sejre har bragt smil på læberne igen. Smilene stivnede imidlertid desværre i går aftes, da lokalopgøret mod HB Køge skulle stå.
Vejret var fantastisk, ligeså var banen. Det var to hold der brugte den første del af kampen på at finde eget spil frem, og chancer var der lidt af i begge ender. Desværre var det HB Køge der sendte bolden i nettet i kampens anden halvleg, og vi måtte indkassere et 0-3-nederlag på hjemmebane.
Højdepunkter:
2′ Der skulle ikke gå lang tid af kampen, før første FCR-mulighed bød sig til. Mikkel Thygesen stod pludselig fri Køge-feltet, men en afslutning uden så meget fart, ender i hænderne på keeperen.
18′ Hjørnespark til os. I første omgang får HB Køge sendt bolden væk, men Thygesen får fat i den i højre side af feltet, han trykker af, men målmanden redder. I den anden side står Lindberg klar på riposten – han rammer den dog helt skævt og bolden ryger over mål.
25′ Valon Ljuti mistede bolden på midten, og så gik det stærkt den anden vej. Martin Koch afsluttede fra lang afstand – men Vang redder i første omgang, og Stenderup er fint over returen.
37′ HB Køge var rigtig tæt på da vi nærmede os pausefløjtet. Alexander Bah fik på forunderlig vis skrabet bolden op på overliggeren, heldigvis for os, blev chancen afværget.
PAUSE
51′ Køges Mikkel Wohlgemuth kom frem til et hovedstød tæt under mål – Vang stod godt placeret og reddede fornemt.
58′ HB Køge kom frem i højresiden, et indlæg senere lå bolden i hovedet på Martin Koch. Frederik Vang leverede i første omgang en verdensklasse redning, men selvsamme Koch stod klar til at sparke riposten i mål til 0-1.
65′ Vang har været nævnt for mange gode ting, men denne gang var han lidt for langsom. I en presset situation får Alexander Bah foden på den bold Vang prøvede at skyde væk – og så stod Erik Törnros klar til at sætte bolden i nettet til 0-2.
79′ Med godt og vel ti minutter tilbage blev kampen en spiller fattigere. Et hårdt frispark, efterfulgt af et andet betød, at Mark Gundelach måtte indkassere to gange gult og ét rødt.
83′ Daniel Stenderup var sat op i angrebet for at være med i luftspillet. Han nåede da også at kunne notere sig for en stor chance, da først han og efterfølgende Thygesen var farlige foran mål – desværre uden scoring til følge.
88′ I stedet var det et tørt hug fra 25-30 meter der satte sømmene i kisten. Erik Törnros stod fra sparket fra distancen, der sneg sig ind ved den eneste stolpe. Så var scoring til 0-3 sat ind og kampen kunne fløjtes af.
På søndag gælder det Vejle, der i skrivende stund indtager førstepladsen i ligaen.