14:00
Forhåndsvisning
kolding-fcr

Kolding IF vs FC Roskilde 19-06-2020

Efter søndagens uafgjorte lokalopgør mod HB Køge, ventede en ny opgave fredag aften i Kolding. Kolding har gjort det godt i NordicBet Ligaen og ligger, måske noget overraskende for mange, i den sjove ende af tabellen. Ikke desto mindre har vi vundet én hver, de sidste to gange vi har mødt hinanden.
Regnen stod ned over Kolding Stadion, mens spillerne gjorde klar til at løbe på banen. Der skulle ikke gå mange minutter før Nicklas Mouritsen bankede os i front, med et tørt hug – denne gang gik den, og der blev ikke fløjtet for offside som senest. Målet stod, og vi sad på spillet endnu en gang. Da kampen var tyve minutter gammel omsatte Sebastian Czajkowski et flot kontraangreb til en scoring, og vi bragte os foran 2-0. Alt var i sin fineste orden, indtil vi kom ud til anden halvleg.
To minutter inde i anden halvleg reducerede Koldings Jeppe Hansen til 1-2, efter en bold i dybden og et træk forbi Frederik Vang i målet. Med små tyve minutter igen af aftenens kamp udlignede hjemmeholdet til 2-2, da Jeppe Hansen endnu en gang var på spil, denne gang med hovedet.
Højdepunkter:
5’ – Et fremragende opspil fra højresiden, bringer os foran. Bolden bliver spillet skråt tilbage og ender hos Mouritsen modsat, der uden tøven banker bolden i kassen bag Koldings målmand, der står og ser til.
19’ – To farlige hjørnespark i vores ende omsættes til et veludført kontraangreb. Souheib Dhaflaoui med en bold på tværs til Sebastian Czajkowski, der på fornemmeste vis afdribler målmanden med en skudfinte og sætter bolden i mål.
27’ – Philip Rejnhold spillede en flot første halvleg, og kunne også notere sig for en stor mulighed. En fantastisk tur frem i banen ender med en afslutning, der desværre går lige forbi den ene opstander.
37’ – En af kampens absolut største muligheder uden scoring tilfaldt hjemmeholdet. Denis Fazlagic modtager en bold der går tværs gennem feltet, men hans afslutning foran det tomme mål, ender i sidenettet.
PAUSE
47’ – Kort inde i anden halvleg reducerede Koldings Jeppe Hansen. En dyb bold bragte ham alene med Frederik Vang, der ikke kunne gøre meget, da først Jeppe Hansen var kommet forbi. Selvom forsvaret første at glide tilbage og afværge, endte bolden i det tomme mål.
57’ – Czajkowski var løbevillig igen i dag og kom frem til flere muligheder. En stor chance endte for fødderne af ham, men hans afslutning røg lige over overliggeren.
68’ – Med omkring tyve minutter igen af kampen udlignede Kolding. Det var endnu en gang Jeppe Hansen der var på spil, denne gang med hovedet. Et indlæg fra deres højreside endte i panden på en relativt umarkeret Jeppe Hansen, der tæt under mål, headede bolden ind.
90+’ – Efter en duel i vores felt, sætter Andreas Hermansen sig i græsset. Han bliver ført ud af vores fysiske stab, mens Oliver Juul bliver skiftet ind. Nu afventes der, før skadens omfang kan vurderes.
2 - 2
Fuld Tid

Efter torsdagens sikre sejr i Sydbank Pokalen ventede der i dag en ganske anden kamp for FC Roskilde, der var draget til Kolding, for at krydse klinger med oprykkerne, Kolding IF, der var kommet fra start med raketfart. To sejre i to kampe, hvilket havde placeret koldingenserne på en fornem 3. plads, med samme pointantal som nummer et og to, Nykøbing FC og Viborg.

1. halvleg blev en sand målfest – tre til hvert side. Kolding hentede hele tiden ind, når FCR var kommet foran – og lagde dermed pres på, så “ørnene” ikke på noget tidspunkt kunne puste ud. Det var højintenst hele vejen frem til dommerens pausefløjt – og der var underholdning for alle pengene.

2. halvleg blev dog en del mere rolig, hvor tempoet helt naturligt gik lidt ned. Spillet bølgede lidt frem og tilbage, uden af nogen af holdene rigtig gik overtaget. Det var meget sigende, at sejrsmålet til hjemmeholdet skete som følge af en forsvarsfejl, og ikke et godt angreb.

Rigtig ærgerligt, og vel også ufortjent, at FC Roskilde ikke kunne drage hjem med det ene point.

5′ – Monday presser venstre back, der tøver med at få bolden ud af området helt nede ved baglinjen. Monday piller bolden fra ham og sender den perfekt ind foran mål, hvor Sohaib Dhaflaoui kommer foran sin markering og prikker bolden i netmaskerne helt oppe under overliggeren til 0-1.

9′ – Fint opspil i venstre side – Rejnhold slår et folt indlæg, som Younes Bakiz kommer op til – han header dog lige på målmanden.

15′ – Frederik Vang leverer super fantomredning i to omgang, da han dykker ned i en afslutning fra Koling-kaptajn, Rune Nautrup, der tæsker til bolden stort set på stregen.

18′ – FCR øger føringen. Halse løfter en fin bold ind i feltet, med får risposten tilbage – først banker han på overliggeren, opsnapper igen bolden, og sender den i kassen ude ved den ene stolpe.

25′ – Kolding reducrer på et flot langskudsmål af Niels Letort – den sag helt oppe i krogen, uden chance for Frederik Vang.

31′ – Kolding udligner. Gennembrud i venstre side – indlæg til modsatte side – et par hurtige kombinationer, og bolden sendes ind foran mål, hvor Sebastian Sommer dukker op og retter bolden af i mål.

33′ – Robert Larsen viser sin styke – vrister sig fri og sender en perfekt stikning i dybden til Dhaflaoui, der løber mod mål med et par forsvarsspillere efter sig – han udplaceret sikkert målmanden og bringer FCR foran.

34′ – Kolding smutter igen af i venstre side, og slår bolden ind foran mål, hvor Rune Nautrup dukker om og triller bolden i mål til 3-3.

Pause

69′ – Kyle taber bolden og tackler Rune Nautrup. Kyle falder og Nautrup bliver stående på benene – han tager et par træk og fra en spids vinkel sender han bolden ind bag Frederik Vang.

90′ – Indskiftede Casper Greening fik et indlæg fra højre, men får ikke afsluttet godt nok. Det var ellers nok her chancen for udligning var.

Dommeren havde fundet fem minutters tillægstid – FC Roskilde sendte de høje folk frem og slog lange bolde ind i feltet, men uden at det blev afgørende farligt og måtte derfor se sig besejret 4-3 af rækkes aktuelle tophold (Nykøbing FC og Hvidovre spiller kl. 18:00).

Næste kamp spilles søndag, den 18. august 2019, kl. 13:45 i Roskilde Idrætspark, hvor superliganedrykkerne fra Vendsyssel FF kommer på besøg.