brabrand-fcr

Brabrand vs FC Roskilde 22-10-2022

Et hurtigt kig på tabellen i 2. Division viste før kampen, at der var lagt op til et tæt opgør for at hænge på i subtoppen. Med en sejr kunne vi lægge afstand til bunden og samtidig kravle utrolig tæt på top 6 – med et nederlag ville bundstriden komme endnu tættere på.

Banen var våd, sumpet og begge hold vidste på forhånd, at der ikke var lagt op til tiki-taka på Brabrand idrætsanlæg lørdag eftermiddag.

Kampen startede med et tungt pres mod vores felt, indtil hjemmeholdet faldt længere tilbage i banen. En rodet kamp med bølgende spil frem og tilbage, og et hug på træværket fra Andreas Maarup som den første og største mulighed i første halvleg, var hvad det kunne blive til inden pausen.

Efter pausen var en anden historie, hvor hjemmeholdet hurtigt bragte sig foran og så gjorde hvad de er bedst til – stillede sig ned og forsvarede eget mål. Og det gjorde de godt. Et hårdt fightende Roskilde-hold havde svært ved at nedbryde Brabrands defensiv, der kun gav en enkelt eller to muligheder væk i løbet af en duelfuld anden halvleg.

Sådan endte kampen. Vi pressede på, men det var ikke nok og vi måtte derfor rejse hjem med et 1-0-nederlag i bagagen.

46’ Minut
Vi var knap nok kommet ud fra pausen, før hjemmeholdet straffede os. En fejl på midten af vores banehalvdel satte Brabrand i gang, og efter en afslutning fra kanten af feltet passerede bolden en chanceløs Monty i Roskilde-målet.

1 - 0
Fuld Tid
brabrand-fcr

Brabrand vs FC Roskilde 16-05-2018

Brabrand vs FC Roskilde 16-05-2018

De bevingede ord fra Rasmus Monnerup var inden dagens skæbnekamp klare: Kun en sejr talte.  Med mindst ét point ville endnu en sæson i NordicBet LIGAEN være sikret. Omvendt var værterne pisket til at vinde, for endnu at holde liv i det gode forår og det spinkle håb om overlevelse. Det blev desværre til en hjemmebanesejr på en hård men flot græsbane da solen langsomt gik ned over Brabrand Stadion.

I første halvleg spillede holdet som et rigtigt tophold i rækken med flydende kombinationer og god indstilling. Det var da også her, at målet faldt, hvor især Mikkel Nøhr brillerede og viste sit gode overblik og touch frem. Kræfterne løb dog ud i anden halvleg, og på de næsten eneste chancer fik værterne scoret og holder liv i nedrykningskampen.

Nu afhænger alt af søndagens resultater. Det er dog fortsat i FC Roskildes egne hænder, som med blot ét point over Fremad Amager kan sikre sig overlevelse – såfremt Brabrand vinder over Viborg.

 

Højdepunkter:

5’: Efter et velspillet angreb fra venstresiden med Mikkel Nøhr Christensen som dirigent, ender bolden hos Mark Gundelach, som med stor iver og energi driver den mod baglinjen. Robert Larsen har i den forbindelse søgt ind i feltet og sender en afslutning afsted.

11’: Værterne får sat noget sammen, der minder om et godt angreb, men får slet ikke udnyttet en stor chance, da Schram efter en første flot parade er prisgivet foran mål. Bolden bliver headed forbi i en bue, der sandsynligvis ville gøre sig godt i mange matematikstykker.

29′: For muligvis ottende gang runder Mark Gundelach to mand med sit fremragende antrit og sender et indlæg indover, som desværre bliver clearet. Bolde ender dog hos ham igen på sidelinjen, hvor han dribler ind foran feltet og sender et skud i målmandens handsker.

31’: Gundelach søger mod mållinjen, sender et stenhårdt fladt indlæg indover, hvor Emil Nielsen er klar! Med møje og besvær bliver den bakset ind i mål. Flere af hjemmeholdets spillere var dog hurtigt ude ved linjedommeren, da de bestemt mente, at Emil benyttede sig af hånden for at få styr på bolden.ffte

37’: Mikkel Nøhr kommer med et flot drive ned gennem midten af banen, hvor han snitter bolden videre til Mikkel Thygesen på venstrekanten. Han kvitterer med et indlæg mod fjerneste stolpe, hvor Emil Nielsen kommer stormende. Desværre kommer en forsvarsspiller i vejen.

Pause

52’: Et frispark på kanten af vores straffesparksfelt bliver slået mod bagerste stolpe, hvor Michael Petersen dukker op og næsten ubesværet header bolden i mål.

55’: Værternes Jacob Linnet løber dybt, da en lang bold nærmer sig Ørnenes straffesparksfelt. Schram kommer stærkt ud og sparker bolden væk, men Linnet fortsatte sit løb ufortrødent ind i Schram, som går i jorden. Simon Richter og Jacob Linnet kommer derefter op og skændes – noget intenst – inden dommer Kasper Madsen kan nå at agerer. Det bliver dog ikke til håndgemæng, og det koster derfor en advarsel til Ricther og Linnet.

86: Værterne får et frispark et stykke ude fra straffesparksfeltet, men slår det direkte ind omkring målfeltet, hvor Jacob Linnet på mærkværdig vis kommer til bolden og snitter den i kassen mens Schram styrter fremad for at cleare bolden.

2 - 1
Fuld Tid
brabrand-fcr

Brabrand vs FC Roskilde 01-08-2017

Brabrand vs FC Roskilde 01-08-2017

FC Roskilde var igen i aften en tur i Brabrand, for at spille den udsatte premierekamp i NordicBet LIGA mod det ene oprykke rhold.

Som bekendt måtte FC Roskilde vende hjem med uforrettet sag i søndags, da banen ikke blev godkendt af dommeren, grundet for meget vand.

FC Roskilde kom godt fra start og bragte sig også foran på et mål af Mathias Gehrt, men kunne til sidst i kampen ikke holde nullet hele vejen hjem. Mads Bak udlignede for Brabrand med kun syv minutter tilbage af kampen.

Så udebane kampen blev nøjagtig så svær som man kunne frygte. Men det var rart for spillere og trænerstab, at få taget hul på den nye sæson.

Søndag går det løs igen – denne gang på hjemmebane, når det andet oprykker hold – Thisted, der fik en flot 2-1 sejr over superliganedrykkerne fra Viborg i deres premierekamp – gæster Roskilde Idrætspark.

Der er kick off kl. 14:30.

1 - 1
Fuld Tid

Brabrand vs FC Roskilde 16042005

Brabrand vs FC Roskilde 16042005

2 - 0
Fuld Tid