Fuld Tid

Kamp referat

FC Roskilde vs FC Fredericia 05-08-2018

Sæsonens første hjemmekamp i “Reden”, Roskilde Idrætspark stod i dag mod FC Fredericia, der heller ikke var kommet så godt fra start som de havde håbet på.

Cheftræner Monnerup havde valgt at skifte ud på fem startpladser i forhold til HB Køge-kampen, men den ønskede reaktion udeblev desværre. Det var i hvert fald ikke lige til at se, at der stod revanche i øjnene på alle spillerne, for Ørnene skulle jo gerne have haft vasket sidste søndags plet af.

Det gjorde så ikke tingene nemmere, at kreative Mikkel Nøhr måtte udgå med en skade efter en halv times tid.

Efter en rædselsstart og den hurtige scoring, fik FCR lidt bedre fat i spillet, men formåede kun få gange at producere farlige chancer. Der skete generelt ikke meget i første halvleg, der fik de 701 tilskuere op af sæderne.

I 2. halvleg kom hjemmeholdet mere og mere ind i kampen og det så længe ud til at trække op til en 1-1 udligning, efter en periode med frisk og direkte spil – men så skete det eneste, der ikke måtte ske. Gæsterne scorer til 0-2 i en periode, hvor de ikke har ret meget. Scoringen dræner FC Roskilde for den sidste tro på tingene, og det går helt galt, til slut i kampen, hvor FC Fredericia lukker og slukker med 0-3 scoringen efter et hjørnespark.

Højdepunkter:

7′ – FCR får den værst tænkelige start. Efter et hjørnepark, der bliver snittet videre ved forreste stolpe, dukker FC Fredericias Manjrekar James op og presser på – det ender dog med et selvmål af Nille i klumpen af med- og modspillere.

18′ – FCR tager et hurtigt indkast, store stærke Robert Larsen beskytter bolden, drejer sig og kommer fri – han løfter bolden over målmand Alexander Nybo, og bolden har retning mod trekantssammenføjningen, men den sniger sig lige forbi rammen.

Pause

55′ – FCR er tæt på udligning – flot kombinationsspil i højre side mellem Younes, Gundelach og Jessen – indlæg på tværs, men Fredericia-forsvaret får en sidste lang tå på bolden.

57′ – Thygesen afslutter på overliggeren efter flot løb og indlæg fra venstrekanten af Vallys.

62′ – Fredericia driver bolden frem i venstre side og Sebastian Buch kommer ned bag FCR-forsvaret og sender bolden ind foran mål, bolden rammer en FCR-fod inden den lander hos en fri Dennis Høegh, der får sidste fod på bolden til 0-2.

82′ – Anders Nielsen falder og laver en skidt tilbagelægning – Sebastian Buch kommer alene med Jannich Storch, der med en flot præstation får raget kastajnerne ud af ilden.

88′ – FC Fredericia løfter et hjørnespark ind i feltet – ingen FCR-spillere går til bolden for at få den “ekspederet ud af kommunen”, og i stedet lander den hos Anders Holvad, der rimelig ubesværet kan tordne den ind til slutresultatet 0-3 helt oppe under overliggeren, uden chance for Storch.

94′ – Sørme om ikke nøjagtig samme situation (som ved 0-3 målet) opstår i overtiden – denne gang sparker Mads Eriksen dog på overliggeren.

Det blev desværre ikke i dag, at FC Roskilde fik “vendt bøtten” og fik revancheret 5-2 nederlaget til HB Køge i søndags.

Spillerne så modløse ud, og der ligger nu et stykke arbejde i at få dem til at komme frem med brystkassen og op med hovederne. Allerede onsdag aften står den nemlig på pokalfodbold, når turen går til Greve i årets DBU Pokal.