Fuld Tid

Kamp referat

FC Fredericia vs FC Roskilde 02-05-2018

udsat fra 11. april 2018.

FC Roskilde spillede i aften den udsatte kamp mod FC Fredericia, der sidste onsdag blev sendt ud af DBU Pokalens semifinale med 0-1 mod Silkeborg, på et selvmål.

Man kunne tro, at det måske havde fået hjemmeholdet til lidt “at tabe pusten” – men det så ikke ud til at være tilfældet. Efter en lige start, satte de rød blusede sig mere og mere på kampen, og de fleste, og de farligste, tilbud i 1. halvleg stod der FC Fredericia på – uden det dog blev til scoringer. Ørnene så ud til at savne energi.

FCR starter 2. halvleg med mere energi og fået bedre fat i spillet. Ørnene kommer også frem til flere offensive tilbud. De sidste 20 minutters tid kommer hjemmeholdet dog igen mere ind i kampen og bliver igen farlige. Ingen af holdene viser den nødvendige skarphed og formår derfor ikke at score.

Højdepunkter:

1′ – Emil opsnapper en bold, FCF ikke får clearet, bolden sendes videre til Morten Nielsen og til sidst lander den hos Thygesen, der forsøger at loppe over keeper, Alexander Nybo, men han får afværget en lyn-scoring fra FCR.

11′ – FCF viser tænder for første gang – et indlæg fra højre går hele vejen igennem til bagstolpen, hvor Anders Nielsen bliver overløbet, man afslutningen bliver sendt langt over mål.

20′ – Andreas Oggesen tæsker et langskud afsted fra kanten af feltet, som Schram må give hjørnespark på.

24′ – FCF slår et fladt indlæg fra venstre til Letort, der afslutter resolut, men bolden rettes af og går til hjørnespark.

32′ – En lang bold hopper over kaptajn Hansen og bringer Letort i fri position – han får dog overplaceret afslutningen, så den lusker lige forbi stolpen.

PAUSE

52′ – Valon slår frispark ind i feltet – Morten Nielsen header flot på mål – keeperen må give hjørnespark.

61′ – Nøhr samler en løs bold op og trykker af fra disatncen – bolden suser lige over mål og rammer bøjlen, der holder nettet.

74′ – FCF afslutter i sidenettet.

77′ – Denis Fazlagic sparker et direkte frispark på overliggeren. Schram så dog ud til at have kontrol over situationen.

80′ – FCF er igen farlige, men bolden suser på tværs i feltet, uden nogen sætter en fod på.

Tillægstid: 2 minutter.

Det blev en lidt mat affære, hvor ingen af holdene rigtigt formåede at sætte afgørende ind og afgøre kampen til egen fordel. Derfor blev en af de lidt kedelige 0-0 kampe, som – når alt kommer til alt – var et rimeligt resultat i aften.

Allerede lørdag skal FCR igen en tur til jylland, når de tørner sammen med Esbjerg.