fcr-hvidovre

Kamp referat

FC Roskilde vs Hvidovre 10-11-2019

Næstsidste kamp i efteråret stod i dag mod Hvidovre – en direkte modstander i bundstriden. Så det var en kamp, hvor FC Roskilde gerne skulle have point.

De første ni minutter viste dog, hvor det bar hen i dag. FC Roskilde misbrugte et straffespark og så scorede gæsterne til 0-1 på den første løse chance de fik.

Det er nok symptomatisk for en bundhold – det er op ad bakke. Og de passager i kampen, hvor man bør bringe sig i front, får man ikke slået til, når chancerne byder sig.

Da Philip Rejnhold Olsen så får et rødt kort et par minutter inde i 2. halvleg, bliver det rigtig svært.

I dag var det igen manglende skarphed i felterne, der afgjorde kampen. FC Roskildes vilje til at fighte og løbe for hinanden var i orden – men bolden skal også sparkes ind, når mulighederne er der.

Det blev de ikke i dag. Nu venter en umanérlig svær kamp mod Vejle i efterårets sidste kamp, der spilles i Roskilde Idrætspark, lørdag den 23. november 2019, kl. 15:00.

Højdepunkter:

3′ – Younes tilkæmper sig et straffespark. Lindberg skal eksekvere, men sender bolden forbi mål.

7′ – Lang bold til Jessen – tværs til Younes, der afslutter i gunstig position – afslutningen mangler dog power og præcision og sidder lige i handskerne på Hvidovre-keeper, Victor Anker.

9′ – Hjørnespark til HIF – bolden dropper ned i feltet, hvor Morten Nielsen dukker op og gør det onde ved sin gamle klub. Hvidovre er foran 0-1.

19′ – Mouritsen sætter fart op langs venstre side – slår et tidligt indlæg til modsatte, der ligger perfekt – Lindberg er med fremme og når bolden, men får slet ikke afsluttet, da han glider ind i bolden.

39′ – Younes driver op i venstre side over en halv banelængde, med bolden klistrende på foden – han sender bolden på tværs ind foran mål, hvor Lindberg er fri foran mål, men han får ikke træf på bolden. Igen en stor mulighed for at udligne, hvilket havde været fortjent.

Pause

48′ – Hjørnespark til HIF – der bliver headet på mål – Philip Rejnhold redder bolden på stregen – dommeren dommer hånd på bolden og sender Philip tidligt i bad – og dømmer straffespark.

49′ – Agger misbruger straffesparket – Vang piller bolden helt ude ved stolpen og holder FC Roskilde inde i kampen.

52′ – Skud fra kanten af feltet af Stefan Nygaard – Vang bokser til hjørnespark.

69′ – Agger og Aaberg sætter spillet op for HIF – bolden løftes ind i feltet – Vang går frem i bolden, men den bliver loppet over ham – ved modsatte stolpe står Morten Nielsen klar og stanger bolden i mål til 0-2 via en FCR-spiller der header bolden op i nettaget.

83′ – Friløber til HIF’s Andreas Milner – han forsøger at lopper bolden over den fremstormende Vang, men han lopper den også over målet.

3 minutters tillægstid.

94′ – Morten Nielsen er ved at lave hattrick efter en dyb stikning – Vang stormer dog ud og blokerer.