1 - 1
Fuld Tid

Kamp referat

FC Roskilde vs Hvidovre 28-04-2019

I dagens 6 points-kamp mod Hvidovre stod der meget på spil. Vinderen kunne få en smule luft til det direkte nedrykningsspil. Det endte dog med “en deler”, og spændingen i bundstriden blev i stedet endnu mere intens, da FC Helsingør fik et point i Silkeborg og Thisted sendte Lyngby hjem til Sjælland med et 2-1 nederlag og tog dermed alle tre point.

Kampen blev en lidt uskøn forestilling på en svær bane, som desværre ikke indbød til flot fodbold langs jorden – og det var ellers ikke fordi, der ikke var jord nok på banen.

Højdepunkter:

11′ – Hvidovres Lirim Qamili header lige over mål.

13′ – Lasse Brandt Hansen sender bolden frem til Ncolaj Agger, der resolut afslutter – Frederik Vang viser klasse og klarer flot til hjørnespark.

22′ – Da Silva spiller bande med Emil Nielsen – han mister dog balancen og får derfor afsluttet uden den nødvendige power. Filip Djukic i Hvidovre-målet redder uden de store problemer.

36′ – Rasmus Louie Larsen bliver sendt afsted af Agger og kommer i duel med Vang i FCR-målet. Vang vinder duellen.

45′ – FCR laver igen en flot kombination, der ender med en Emil Nielsen-afslutning, som dog reddes af HIF-keeperen.

Pause

50′ – Emil Nielsen sendes afsted med en lang bold. Emil beskytter stærkt bolden og lægger den tilrettet for Andreas Bruus, der banker på mål med en hård inderside – igen er Djukic på plads i HIF-målet.

62′ – Indskiftede Morten Nielsen fighter sig til bolden – han sender den ind foran mål, hvor Bruus er klar og banker den i netmaskerne til 1-0.

66′ – Hvidovre.banker et frispark på mål – Vang afviser – riposten prikkes i mål, men der vinkes for offside.

80′ – Kæmpe mulighed til Hvidovre – Malte Kiilerich afslutter tæt under mål, men igen er Vang på pletten med en fantomredning.

86′ – Igen viser Vang høj klasse og klarer situationen, da der heades på mål efter hjørnespark.

89′ – I kampens sidste minut af ordinær spilletid, sender Hvidovre et hjørnespark ind i feltet – der er stort klumpspil – sidste fod på bolden har Stefan Nygaard, der får bolden over stregen. Set over hele kampen, er 1-1 vel et rimeligt resultat, men for pokker, hvor er det ærgerligt, at vi ikke kan trække lidt fra og holde nedrykningsstregen lidt længere væk.

NordicBet LIGA’en er super spændende i år, og alle kan åbenbart stadig tage point fra alle – så intet er afgjort, hverken i toppen eller bunden. Så spændingen er på alle måder intakt.