viborg-fcr

Kamp referat

Viborg vs FC Roskilde 05-05-2019

FC Roskilde var på pointjagt i Viborg i dag. Bussen kørte fra Roskilde kl.8:25 og kl 13:45 stod de – til lejligheden – hvidklædte Ørne klar på det flotte Energi Viborg Arena.

I første halvleg var spillet meget lige og begge hold spiller sig et par gode muligheder, uden de dog bliver helt farlige. Viborg går dog til pausen på en straffesparksscoring.

2. halvleg er ikke gammel – stadionuret viser 49 minutter, da Emil Nielsen udligner til 1-1, også på et straffespark. I denne periode var det som FCR havde overtaget.

Men efter udligningen var det som om, Viborg skruede op for tempoet og lagde et tungt offensivt pres. Resten af kampen var Viborg det bedste hold, og uden et par flotte redninger af Frederik Vang, havde hjemmeholdet scoret flere mål. Det blev til 3-1, og sejren var fortjent. Viborg var det bedste hold, set over hele kampen.

Spændingen i bundstriden er stadig intakt – Hvidovre slår Næstved, som FCR i øvrigt møder ude på onsdag, FC Helsingør taber på hjemmebane 1-2 til Fremad Amager og længe så det ud til, at Thisted ville få et point hjemme mod formsvage Nykøbing FC. Nykøbing vinder dog 0-1 på et mål i overtiden.

Endnu en super spændende runde i NordicBet LIGA’en er overstået – Hvidovre og FC Roskilde byttede plads, og intet er endnu afgjort, hverken i top eller bund.

Højdepunkter:

10′ – Fint kombinationsspil af FCR – bolden lander hos Robert, der tager et par træk og banker på mål, Viborg-keeper, Ingvar Jónsson, må give hjørnespark.

30′ – Jeppe Grønning sender en lang aflevering i dybden, hvor Sivebæk kommer på bolden før “Nille” – Vang stormer frem og må lave straffespark. Sivebæk omsætter det selv til 1-0.

40′ – Fine kombinationer – bolden ender hos Jeppe Illum, der afslutter – bolden reddes på stregen af forsvarspiller.

Pause

49′ – Nille slår et indlæg, og bolden spirnger op på hånden af Nikko Boxall, og dommeren peger på 11 meter-pletten. Emil Nielsen udligner sikkert.

53′ – Illum afslutter fint, men keeperen klarer den

53′ – En hurtig omstilling bringer Agger alene med Vang – stærkt spillende Vang vinder duellen.

64′ – Langt indkast af VFF, Albers header på mål – Vang klarer flot helt oppe ved overliggeren.

65′ – På det efterfølgende hjørnespark kommer Vang ikke helt ud til bolden, da der står en klump spillere foran ham – bolden ender tæt under mål, hvor den heades ind til 2-1 af Simon Trier.

71′ – Tilfældig bold bringer Morten Beck alene med Vang – igen viser Vang klasse og snupper bolden.

74′ – VFF sender en lang bold ind i feltet til bag stolpen, hvor den heades ind foran mål – her dukker Morten Beck op og flugter kuglen i nettet til 3-1.

84′ – VFF spiller Mikkel Knudsen fri i højre side. Han tager et træk og afslutter fladt ved nærmeste stolpe – Vang er på plads med en fin aktion.