Kamp referat

Efter to ærgerlige smalle nederlag fortsatte pointjagten igen i dag. Modstanderne var FC Fredericia, der havde fået så flot en start på sæsonen, at de var placeret i toppen sammen med Viborg.

FC Roskilde kom bedst fra start og styrede spillet fra første fløjt. Først da “ørnene” fik udbytte af anstrengelserne, og kunne bringe sig foran, begyndte gæsterne at røre på sig og få deres spil til at hænge sammen.

En ærgerlig udvisning og en efterfølgende udligning på straffespark – kort før pausen – gjorde, at FC Roskilde måtte lave taktiske dispositioner, som naturligvis ikke oprindeligt var en del af game-planen. Da gæsterne kommer foran i 2. halvleg, fjerner de lidt foden fra gaspedalen, og FC Roskilde viser sig igen og jagter det udlignende mål helt frem til de fem minutters overtid.

Men ind ville bolden altså ikke i 2. halvleg, så det blev igen til et ét måls-nederlag.

Desværre har de seneste tre kampe ikke kastet point af sig. Det er i stedet blevet til knebne nederlag, men sidder man og kigger kampene igennem, havde tre point været helt i orden. Vi er så tæt på, men vi har bare ikke marginalerne på vores side i øjeblikket. Men det skal nok komme.

En ting er dog sikkert – der er dramatik, spænding og underholdning, når “ørnene” letter og flyver i kamp. Selvfølgelig vil vi hellere have point – og chancen kommer næste søndag, når turen går til Næstved.

Inden da går turen dog til Fyns land, når FC Roskilde tirsdag spiller pokalkamp mod Tarup-Paarup.

 

Højdepunkter:

11′ – Monay vrister sig fri i højre side – sender bolden ind foran mål til Younes Bakiz – han tager bolden til sig, vender rundt på sin markeringsspiller og med venstrebenet udplacerer han keeper, Alexander Nybo, helt ude ved modsatte stolpe. Elegant udført!

22′ – Agon Mucolli trykker tørt af – men Fredrik Vang er på plads og har læst afslutningen.

39 ‘ – Langskud fra kanten af feltet fra AB – triller bolden med fodsålen og afslutter med modsatte ben fra stående. Flot aktion.

42′ – Lucas begår straffespark – han brokker sig over kendelsen, og modtager sig andet gule kort, og bliver dermed sendt i bad før tid. Nu venter en hård opgave for holdet med 10 mand, mod et FC Fredericia-hold, der efter FC Roskildes scoring, har spillet sig mere og mere ind i kampen efter en nervøs start.

44′ – Anders Holvad eksekverer straffesparket sikkert til udligning.

Pause

49′ – FCF sender indlæg fra venstre – Kyle får ikke bolden afvist, den springer hen mod Anton Pedersen lige foran mål, men Kristian Kirkegaard kommer forrest og bringer gæsterne foran 1-2.

58′ – Flot kombinationsspil fastholdes i venstre side – bolden ender hos Dhaflaoui, der afslutter fint ved nærmeste stolpe, desværre dog lige på målmanden.

64′ – Andreas Oggesen afslutter tørt efter dødbold – Vang er på pads og bokser til hjørnespark.

90′ – Dhaflaoui får bolden med sig i et gennembrud fra venstre side – han komme i skudposition og banker på mål – men desværre langt over.

93’ – Halse slår et fint indlæg – Kyle kommer højst, men kan ikke få nok fart på – så den volder ikke problemer for målmanden.

Detaljer

Dato Time Liga Sæson Fuld Tid Tilskuere
01/09/2019 13:45 1.Division 2019-20 90' 685

Stadion

Roskilde idrætspark
4000 Roskilde, Denmark

Resultater

Klub1. Halvleg2. HalvlegMålResultat
FC Roskilde101Tabt
FC Fredericia112Vundet

FC Roskilde

Lucas Rejnhold Steen Forsvar 35', 42'
42'
Monday Bassey Etim Angriber 12'
Abdouille Njai (AB) Forsvar
Dawda Ngum Forsvar
Daniel Segev Jørgensen Forsvar
Souheib Dhaflaoui Angriber
Anton Kühl Pedersen Midterforsvar
Nicklas Halse Forsvar/Midtbane
Younes Bakiz Angriber 11'
Robert Larsen Midtbane
Frederik Vang Larsen Målmand
Mileta Rajovic Angriber
Kyle McLagan Forsvar 69'
Nicolai Jessen Midtbane/Angriber
1 4 1

FC Fredericia

Mål
1
0
Assists
0
0
Gule Kort
4
0
Røde Kort
1
0

Past Meetings

DatoHjemmeResultaterUdeTime

Dommer

Dommer
Jesper Nielsen