Fuld Tid

Kamp referat

FC Fredericia vs FC Roskilde 04-11-2018

I dag var Ørnene flyvende. Det var intet mindre end helt forrygende.

Det er FC Roskildes største sejr i divisionerne. Der har tidligere været et par 8-0 sejre, men det har været mod lavere rangerende hold i pokalturneringen.

FC Roskilde sad reelt på kampen fra start til slut, og FC Fredericia, der de seneste kampe godt nok havde tabt, havde dog produceret en del målchancer, var meget lidt tilstede. I dag var det så som så med hjemmeholdets tilbud. Dertil var FC Roskilde for stærke.

FC Roskilde havde fat i den tykke ende fra første fløjt – og gutterne ville det bare i dag. De havde et virkelig flot udtryk og på alle pladser “sad den lige i skabet”. Det var ganske enkelt en fryd for øjet. Der blev i den grad bygget videre på den solide indsats fra sidste weekends flotte sejr over Viborg – og det var alle mand, der leverede fra øverste hylde.

På den ene side kunne man skrive superlativer i ét væk, men på den anden side kan man også i stedet opsummere dagens kamp med HØJ KLASSE! – for det var det bare…

Højdepunkter:

8′ – Indlæg fra Jessen – Kyle med fremme, der pander bolden i netmaskerne til FCR-føring

18′ – Nøhr saves over i feltet – men dommerens fløjte er tavs. Man kunne nok godt have forsvaret at dømme straffespark her, uden at dommerbedømmeren havde løftet et øjenbryn.

24′ – Emil bryder igennem i højre side og sender den skråt tilbage til Jessen, der afslutter resolut – desværre dog lige forbi nærmeste stolpe.

29′ – Vi bringer os foran med 0-2. Mikkel Nøhr suser frem i venstre side og slår en flad aflevering til forreste stolpe, hvor Emil kommer først på bolden og elegant med hælen dirigerer bolden i mål. Det kan vel egentlig ikke gøres meget bedre.

34′ – FC Fredericia driver bolden frem i midten – den sendes i dybden mellem midterforsvaret, hvor Christian Sørensen umarkeret sender bolden i mål til reducering 1-2.

42′ – Kort før pausen bringer FCR sig foran med 1-3. Der sendes en bold i dybden til Emil Nielsen, hvor hjemmeholdets forsvar står højt – Emil løber fra dem alle og udplacerer keeper Alexander Nybo.

45′ – Fredericia sender et direkte frispark lige forbi stolpen – men Storch følger den til dørs og ser ud til at have styr på den.

Pause

48′ – Flot opspil af FCR – igen en bold i dybden, der bringer Emil alene – han vælger denne gang at spille på tværs, men vinklen bliver for spids – bolden ender hos Anders Nielsen der vrister sig fri, men nedlægges i feltet. Emil Nielsen tager straffesparket og laver hattrick – Ørnene er foran 1-4.

53′ – Mikkel Nøhr sender et direkte frispark lige forbi stolpen.

64′ – Jessen opsnapper en forsvarsfadæse, og sparker bolden sikker i mål fordi en chanceløs Nybo i Fredericia målet.

66′ – Nøhr kommer ud i en spids vinkel med får alligevel lagt et perfekt indlæg, hvor Jessen dukker frem og header bolden i mål til fantastiske 1-6.

72′ – Hjørnespark til Ørnene – klumpspil foran mål – bolden ender hos Andreas Hermansen, der sparker bolden op i nettaget til 1-7.

Man kunne egentlig fortsætte med at skrive om flere gode scoringstilbud til FC Roskilde, for det var stort set spil til et mål, men resultatet taler for sig selv. Det var overbevisende og ualmindelig stærkt i dag. Og det var fortjent og ikke ét mål for meget.

Man glæder sig “lidt” til på søndag, ikke?….