2 - 5
Fuld Tid

Kamp referat

Fremad Amager vs FC Roskilde 05-09-2018

Efter en turbulent periode op til kampen, hvor både Rasmus Monnerup og Bo Storm har forladt FC Roskilde, var det Anders Theil, Peter Foldgast og Per Henning Jensen, der sad på trænerbænken og styrede slagets gang.

Med sådan en optakt, og nye ansigter i startopstillingen, kunne det i aften “både blive en pige og en dreng” – ville spillerne være påvirkede og falde sammen som hold, eller ville de rejse sig og vise os alle, hvad de består af. Det blev I DEN GRAD det sidste, der var tilfældet.

For sikke et pokalbrag det blev i aften – den slags kamp, med en helt særlig “nerve”, man forbinder med pokalfodbold. FC Roskilde spillede med ild i øjnene og udstrålede en vilje til at vinde alle nærkampe og kampen. Hele fem mål blev det til – godt nok hjulpet godt på vej af Fremad Amager-målmanden Sebastian John, der ikke havde en heldig hånd i dag, og også blev udskiftet i pausen – men det skal ikke tage noget fra den flotte præstation, gutterne leverede i dag.

Jessen fik gang i målscoringen med to dejlige mål, Emil lavede hattrick og FCR er videre til 3. runde i årets pokalturnering. Kampens pokalfighter blev – meget velfortjent – Emil Nielsen, der var med i rigtig mange gode ting, og krydrede en god arbejdsindsats med en assist og tre kasser. Det må vist være godkendt…

Kampen viste også, at vores to amerikanere, Jared og Kyle, har meget at byde ind med – og Andreas Bruus’ hurtighed og målnæse er også til at få øje på.

Hvor var det dog dejligt at være til bold i Sundby Idrætspark her til aften.

Højdepunkter:

1′ – FCR får en fantomstart – ny mand i FCR-trøjen, Andreas Bruus driver bolden frem i høj fart (i højre side) – slår en flad aflevering på tværs, hvor Emil Nielsen står klar og afslutter – ikke specielt hårdt, men målmanden taber bolden imellem benene og bolden triller ind over stregen til 0-1.

7′ – Fremad sender en dødbold ind i feltet og mellem venner og fjender, bolden snittes med hovedet og tæt på at gå i mål, men den smutter lige forbi.

14′ – Emil samler en fejlaflevering fra Fremad Amager-anfører, Mike Mortensen, op og suser afsted – afslutningen til modsatte stolpe bliver dog en smule upræcis og går forbi.

15′ – Bruus spilles fri i dybden af Emil – han sætter tempo og bringer sig i en fin afslutningsposition, men afslutningen sender han desværre samme vej forbi mål som Emil gjorde minuttet før.

17′ – Kyle slår en lang bold, som Emil Nielsen opsnapper – Emil stormer mod mål og lopper den over den fremstormende keeper til 0-2.

20′ – Rejnhold langskud – bolden sniger sig lige over mål.

41′ – Bruus dribler på tværs og taber i første omgang bolden, men viser en stærk reaktion og fighter bolden tilbage – bolden lander hos Emil, der afslutter – bolden springer fra målmanden – Nicolai Jessen er hurtig i opfattelsen, snupper bolden og sender den iskoldt i kassen til 0-3.

Pause

55′ – Jessen afslutter flot – bolden drejer lige nøjagtigt forbi trekantssammenføjningen.

59′ – Halse flot aflevering i dybden til Bruus, der tager en træk – afslutter men bolden tackles til hjørnespark.

62′ – Emil sendes afsted i venstre side – holder lidt i bolden og sender en flot aflevering ind i feltet, hvor Jessen dukker op og sparker bolden i netmaskerne til 0-4. Flot assist og flot afslutning.

67′ – Indlæg fra venstre, der vrider hele FCR-forsvaret skævt – bolden sejler helt over til Lukas Engel, der ubesværet kan reducere til 1-4.

78′ – Fremad reducerer igen. Engel spiller Sharza helt blank foran mål – han tager et træk og sætter bolden i mål. Nu kommer der lidt pres på FCR og hjemmeholdet og deres fans begynder at tro på miraklet.

85′ – Gundelach tager et lagt sololøb, over en halv banelængde, kommer helt alene da han trækker ind i banen, men afslutningen bliver direkte på indskiftede Dannevang. En kæmpe mulighed for definitivt at lukke kampen.

87′ – Bruus sendes afsted, og han pisker afsted i usædvanlig høj fart – afslutningen triller lige forbi modsatte stolpe, hvor Emil ellers er tæt på at nå den.

90′ – FCR lukker og slukker – en lang bold som Mike Mortensen fejlbedømmer opspringet på – men det gør Morten Nielsen ikke – han tager bolden til sig og loppe den frem til Emil, der stikker af mod mål- et enkelt træk og så smækker han kuglen i kassen og laver et flot hattrick. 2-5 og kampen fløjtes af et par minutters senere.