hbkøge-fcr

Kamp referat

HB Køge vs FC Roskilde 20-10-2019

FC Roskilde havde en længere liste af skadede spillede til dagens bundgyser mod HB Køge. Hele ni spillere var ikke meldt kampklar og Ørnene havde derfor kun seks spillere på bænken.

FC Roskilde var mest på bolden og spillede bolden fornuftigt rundt, uden dog at komme frem til specielt mange og store chancer. Unge Casper Grening, der havde fået chancen fra start i front, havde det svært.

Det blev ikke en udpræget seværdig kamp, da det meste af spillet foregik mellem de to felter uden de store begivenhedsriget situationer. HB Køge var mest effektive foran mål og satte to scoringer ind. FC Roskilde fik pyntet på resultatet i overtiden.

Ærgerligt at måtte indkassere endnu en smalt nederlag – et enkelt point havde lunet lidt i dag.

Højdepunkter:

13′ – HBK sender en lang bold ind fra højre – bolden bliver nået på stregen og sender ind foran mål, hvor Mathias Høst dukker op og får foden på bolden og prikker den i mål.

41′ – Direkte frispark – Younes Bakiz sender bolden mod mål – hårdt og præcist helt nede ved stolpen, men målmand, Kevin Medoza var på plads.

Pause

49′ – Fint FCR-opspil – bolden ender hos Lee Rochester i feltets højre side – han tackles desværre i skudøjeblikket.

52′ – HBK laver fin frisparkskombination – Briggs afslutter flot, men Vang leverer en fantomredning. Martin Koch Hedsted afslutter fra spids vinkel – bolden suser på tværs stort set på stregen.

69′ – Dobbelt chance til HBK – Koch Hedsted afslutter, men igen er Vang klar med en fin præstation.

77′ – Flot FCR-opspil midt i banen – Younes vender på sin markeringsspiller og vrister sig fri – han afslutter med venstre ben, men banker bolden over mål.

82′ – Younes tordner et flot langskud afsted på mål, men bolden suser lige over.

85′ – Igen fint opspil af FCR – bolden ender hos Lee, der banker på mål – men igen suser den over.

91′ – Mouritsen tæsker fladt frispark direkte på mål – keeperen skubber til hjørnespark

92′ – Hjørneparket sendes ind foran mål blandet venner og fjender – Halse får sidste fod på bolden.