Fuld Tid

Kamp referat

FC Fredericia vs FC Roskilde 06-11-2019

Det var et råkoldt Monjasa Park i Fredericia, der dannede rammen om den udsatte kamp med FC Fredericia og FC Roskilde.

FC Roskilde skulle forsøge at fortsætte den gode trend fra de seneste to kampe. FC Fredericia ligger dog ikke i top tre uden grund. Det blev en svær opgaven for FC Roskilde, der spillede fint med, men savnede skarpheden på den sidste tredjedel af banen.

Hjemmeholdet producerede ikke chancer i overflod, men var effektive, når de fik dem. De scorede et mål i hver halvleg. Den sidste halvdel af 2. halvleg overtog FC Roskilde spillet og pressede på for en scoring – men i dag lykkedes det desværre ikke.

Højdepunkter:

3′ – Fint opspil ud af et hårdt pres – bolden drives frem og ender hos Lee, der afslutter ved nærmeste stolpe. Fredericia-målmand, Alexander Nybo, får lige hånden på og giver hjørnespark

7′ – Hjemmeholdet trykker på – afslutter tæt under mål – men får hjørnespark – på det efterfølgende hjørnespark rettes bolden af, og triller på overliggeren.

9′ – Flot opspil i venstre side – cut back til Lindberg der afslutter resolut – ,målmanden må give hjørnespark.

23′ – FCF’s Martin Mikkelsen afslutter fra kanten af feltet – Vang ser ud til at have styr på bolden, der sniger sig lige over mål.

38′ – FCF sætter et hurtigt kombinationsspil op, Jessen bliver overspillet – bolden sendes på tværs ind i det lille felt, hvor en udækket Lukas Enebolden nemt kan sætte bolden i mål til 1-0.

Pause

56′ – Dødbold i hjemmeholdets højre side – Mucolli afslutter fladt ved nærmeste stolpe og overrasker Vang i FCR-målet. Bolden smutter ind til 2-0.

62′ – Mucolli afdribler FCR -forsvaret og afslutter fladt, men Vang er denne gang på plads med en fodparade.

74′ – Philip Rejnhold løftet bolden frækt ind i feltet, hvor indskiftede Grening dukker op – han får desværre ikke kontrol på bolden og den smutter ind til målmanden.

86′ – FCR har bolden i mål, efter et frispark, der smides ind i feltet mellem venner og fjender – linjedommeren vinker for offside. Svært at bedømme i menneskemængden.

88′ – Lee afslutter flot fra venstre side – keeperen må ud i fuld længe og give en ripost – denne lander hos Njai, men han står i offside-position.